Папієва скоро знімуть. ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Папієва скоро знімуть. ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯЗ поінформованих джерел нам стало відомо, що на днях готується зняття Папієва Михайла Миколайовича.

Первинні регіонали повстали проти методів керування партією регіонів на Буковині. Папієв прихопив партію і запровадив там свої порядки. Швидше, безпорядки. Він зовсім не брав до уваги тих, хто для нього цю партію беріг на Буковині. Бо сам Папієв не був регіоналом. Він від комсомольця через РУХ прибився до СДПУ(о). І там собі сидів. А потім стало вигідно бути регіоналом. Тим паче, ще й міністром, і ще губернатором, і керівником обласних регіоналів. Папієв не брав до уваги тих, хто творив партію тут. Він її успішно почав розвалювати. Активно воюює зі своїми однопартійцями у міській та обласній радах. Зараз усі силові структури очолюють також не місцеві регіонали. З Папієвим вже ніхто не рахується. З партії один за одним йдуть активні члени. Тому колишні народні депутати Микола Романюк та Ігор Шкіра зараз збирають докупи первинних регіоналів і зроблять спробу усунути Папієва. Папієв взяв тайм-аут: він пішов на лікарняний.

Протистояння триває.

Світлина БУКІНФО

А тим часом

Папієв обурився, що його \”відправили\” на лікарняний

Голова ОДА Михайло Папієв обурився чуткам, які з’явилися у соцмережах, що він перебуває на лікарняному. \”Сьогодні на одному з сайтів прочитав, що я на лікарняному. Звідки ця чутка? Я 43 мільйона гривень з Києва привіз, а мене на лікарняний відправили. Я взагалі на лікарняний не ходжу, – сказав Михайло Папієв під час спілкування з пресою у кулуарах конференції Спілки вірмен України, яка сьогодні, 18 жовтня, відбувається у ЧНУ.

Про лікарняний Папієва у соціальних мережах повідомив народний депутат Максим Бурбак: \”Погрозу звільнити за погану роботу деяких голів обласних адміністрацій кожен сприйняв буквально і відповідно почав діяти. Голова краю, де варто жити, одразу захворів . Це не новина. Всі чиновники, над якими збираються хмари або звільнення, або кримінальної відповідальності, одразу починають хворіти і переважно на серце. Не виняток і Михайло Миколайович\”.

Джерело: molbuk.ua

Як повідомляє сайт БУКІНФО, голова облдержадміністрації прокоментував чутки щодо його можливої відставки. Цю інформацію минулого тижня поширили деякі ЗМІ області. Зокрема йшлося й про те, що Папієв пішов на лікарняне. Як повідомив голова обласної адміністрації, на такі речі він не реагує.

«Я до цього питання ставлюся з гумором. Тим більше, коли я перебуваю в Києві, вирішую там питання. Приїжджаю на конференцію вірмен України, а мені а мені кажуть що я на лікарняному… Такі речі можуть з\’явитися тільки в голові людини, якій я порадив би трошки полікуватися або вести більш здоровий спосіб життя. Бо, коли робляться такі заяви, то виникають небезпідставні підозри. На сьогодні я працюю, вирішую всі питання. Перед поїздкою до Києва, я поставив перед собою чотири концептуальні питання. Всі питання вирішені.

43 мільйони гривень – покажіть мені ще когось, хто міг би вирішити питання. Це питання вирішене і закрите. Також ще два питання, про які я зараз не буду говорити, бо вони перспективні.

Я не звертаю уваги на заяви цих людей, мені абсолютно це не цікаво. В мене є моя робота, я її виконую. Хтось хоче зі мною позмагатися в моїй роботі, давайте позмагаємось», – сказав Папієв.

peredplata