На Буковині пенсіонер стріляв за землю

На Буковині пенсіонер стріляв за землюПенсіонер намагався вирішити конфлікт за допомогою пістолета, за що і був затриманий правоохоронцями.
22 жовтня на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що у селі Куликівка Герцаївського району чоловік вчинив стрілянину. Повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Виїздом на місце події слідчо-оперативна група встановила, що 70-річний місцевий житель посварився зі своїм односельцем та вистрілив у останнього із саморобного пістолета. За попередніми даними конфлікт виник на ґрунті земельного питання.

Постраждалий отримав поранення у область грудної клітини і правого передпліччя та був доставлений до Герцаївської районної лікарні. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин) та ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Літньому стрільцю оголошено про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. На сьогодні він знаходиться під домашнім арештом.

Всі обставини скоєння злочину встановлює слідство.

peredplata