Пси режиму беркутівці вбивають людей

Пси режиму беркутівці вбивають людейСпівробітники \”Беркуту\” жорстоко побили першого заступника глави правління \”Коаліції Учасників Помаранчевоі Революціі\” Петра Михайленка.
Про це повідомляє прес-служба громадської організації.
\”Михайленко разом з іншими громадянами брав участь у мирному зібранні з вимогою припинити протиправне утримання під вартою Юлію Тимошенко. Учасники акції нікому не заважали, мирно стояли на тротуарі і гордо тримали Державні прапори України над головою\”, – зазначається в повідомленні.
\”Раптом на мітингувальників напав загін спеціального призначення \”Беркут\”. Людей, що тримали в руках жовто-блакитні стяги, брутально розкидували, жбурляли на асфальт, били\”, – заявили в КУПР.
\”Михайленка і ще одного з учасників мітингу схопили і потягли в невідомому напрямку. Як повідомили очевидці, іншого активіста кілька разів вдарили і виштовхнули, а Михайленка оточили кільцем і почали бити руками і ногами\”, – повідомляє прес-служба.
\”Помітивши, що на них звертають увагу перехожі, спецназівці затягли жертву у підворотню і продовжили катування. Били в голову, обличчя, груди, живіт, по ногах і руках\”, – уточнили в організації.
\”Ну його на хрін. Ще здохне – а нам відповідати. Облишмо тут – і погнали!\”, – вигукнув хтось з офіцерів.
Михайленко спромігся витягти мобільний телефон, набрати номер друга і пояснити, де він лежить.
До підворотні прибігли глава організації Сергій Мельниченко, депутат Андрій Павловський, інші учасники мітингу.
\”Петра нудило, він стогнав і блював кров\’ю. Лице також було закривавлене. Викликали \”швидку\”. Лікарі обережно занесли Михайленка до машини і відвезли до лікарні №17. Йому мають надати допомогу і встановити ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень. Попередній діагноз – множинна політравма, стан тяжкий\”, – заявили в КУПР.
Мельниченко просить вважати повідомлення прес-служби офіційною заявою про скоєння злочину і звертається до Генпрокуратури з проханням порущити кримінальну справу за цим фактом.

Джерело

peredplata