Папієва оберуть головою Чернівецької обласної ради?

Папієва оберуть головою Чернівецької обласної ради?Такий варіант розвитку понеділкових подій (4 листопада відбудеться позачергова сесія Чернівецької обласної ради) озвучив народний депутат Максим Бурбак. Він зауважив, що Папієв і Гайничеру могли спокійно за філіжанкою кави розподілити кошти, що надійшли з Києва, спільним розпорядженням відповідно до тих повноважень, якими вони себе наділили (можливість спільними розпорядженнями розподіляти бюджетні кошти в міжсесійний період, а потім на черговій сесії їх затверджувати). Адже їхня більшість те все затвердила б на черговій квартальній сесії.

– Навіщо тоді сесія позачергова? Я певний, що в понеділок з’явиться заява Гайничеру про те, що… він йтиме на пенсію. І будуть обирати Папієва головою обласної ради… Адже ось уже голову Львівської обласної адміністрації зняли.

А, зважаючи на те, що область не має чим похвалитись, зауважив Максим Бурбак, тому він собі піде на посаду голови обласної ради, а «ви собі мастіть голову у зимовий період, у період безгрошів’я».

– Ви так добре керували, що треба докерувати до кінця. В Путилі школу збудуйте, мережу по області книгарень відкрийте.., – наголосив Максим Бурбак.

peredplata