Провокація проти \”Часу\”. Відповідь Петра Кобевка

Провокація проти "Часу". Відповідь Петра Кобевка

Зараз весь інтернет зірвала новина про те, що Віктор Довганич розвінчав засоби масової інформації області, які не на службі у влади. Він записував розмови з журналістами, провокуючи їх на ті чи інші теми.

На жаль, на його нехитрий трюк попався і я. Наперед знаючи, що газета «Час» і я особисто вже давно веду тему конфліктів у обласній партії регіонів, де вже є три центри впливу – первинні, вторинні та регіонали, що наближені до партії «Рідне місто», Віктор Довганич запропонував свої послуги у наданні інформації та провокативних питань губернатору з цього приводу. Таємно записуючи розмову зі мною, він десятки разів говорив про якусь оплату за цю роботу, незважаючи на мої заперечення, що я й так висвітлюю цю тему.

Він був добре поінформований про фінансовий стан газети, яка ледь виживає у ці нелегкі часи. Більше того, під час бесіди проговорився, що знає про це з моїх телефонних розмов. Звідки він прослуховував мої телефони? І хто ще продовжує їх слухати? Для чого це їм? На ці питання поки що відповіді я не маю. Тож, Довганич запропонував фінансову допомогу газеті.

Мені прикро з того, що я не зумів вчасно розгадати провокації Довганича, хоча зараз добре усвідомлюю, що вся ця «операція» розроблялась і велась більше двох тижнів. На неї витрачено багато зусиль, ресурсів і часу. Мета її зрозуміла: дискредитувати мене й газету «Час», аби в області не було кому казати правду про діяльність цієї влади.

Беручи повну відповідальність за помилку на себе, прошу читачів, користувачів інтернету, соціальних мереж не переносити негатив на когось із членів нашої редакції та на саму газету.

З великою тривогою дивлюсь у майбутнє – ця влада спроможна на все. І вона буде сильною доти, поки ми будемо слабкими з усіх боків – і політично, і фінансово. І влада також буде сильною, поки її підтримують довганичі. На жаль, їх ще багато.

Петро КОБЕВКО

peredplata