Кирилу від Адама

Кирилу від Адама
Володимир Гундяєв народився 20.11.1946 під знаком Скорпіона у рік Собаки.
Спочатку я сумнівався чи писати це, бо все таки патріарх, але наважився.

Деякі люди вважать, що астрологи обзивають людей звірами, це не так. Це лише назви енергій. Могли назвати \”один\”, \”два\”, \”три\”, а назвали \”Овен\”, \”Телець\”, і т.д., а з наукової точки зору, на свідомі людські вчинки лише впливає 10% психіки, а на не свідомі – 90%, тобто учені вважають, що на 90% людина подібна до звіра.
Я вже писав, що Скорпіони сильні духом, дуже емоційні, у них велика сила самовираження, їх життя сповнене боротьби, вони пристрасні коханці. Патріарх Кирило ще о-го-го! Мова чітка, відчувається напористість. У його космограмі багато планет у стихії Вогню, а це свідчить про активність, енергійність. Місяць у Терезах, як у Федорука. У знаку Скорпіона знаходиться Сонце і дві планети. Такі люди люблять руйнувати, часто їм притаманний радикалізм, вміють обходитися з грішми інших людей.
Пане Петре, я знайшов багато чого спільного між вами і Кирилом. У вас двох Сонце знаходиться у Скорпіоні, В астрології Сонце символізує батька. У Кирила батько був репресований. Така сильна сила самовираження і емоційність, у вас обох, передалася від батьків, бо з батьком були повязані сильні емоції. Ще знак Скорпіона повязаний з небезпеками. У житті на таких людей чатують небезпеки. У Кирила Юпітер у Скорпіоні погано аспектований з Плутоном свідчить, про жорсткість у релігійних і політичних поглядах, про велику боротьбу за розширення своїх ідей, про непримеренність до ворогів. Існує велика ймовірність замахів на життя і здоров`я. Церква ніколи не була далекою від політики, якщо подивитися на історію, релігія хоче підтримки політиків, а політики бажають підтримки релігії. Все взаємопов`язане. В астрології релігія і політика символізує одну енергію, бо політика і релігія дуже виконують подібні функції. Замість того, щоб сіяти мир релігія розпалює ворожнечу. Так було завжди.
Марс знаходться у Стрільці, як у Федорука і Ющенка. Такі люди діють тоді коли відчувають віру свою і інших людей у свої сили, віра дає наснагу на боротьбу за розширення своїх ідей.
Собака символізує вірність, і вважається охоронцем важливих соціальних цінностей. Наступний рік вважаться найнесприятливішим для людей, які народилися у рік Собаки. Для Кирила він несприятливий для політичної і релігійної діяльності.

peredplata