Попеску не пустять у Румунію

Попеску не пустять у РумуніюНа події, які спровокували уряд України та президент Янукович, Європа змушена відреагувати. Вона навіть не гадала, що з нею грають політичні шулери, для яких «не кинути лоха – себе не поважати». Отож вони кидають, а ми дивуємося. Та вони нас кидали і будуть кидати вічно. Бо ми не маємо своєї української влади.
Азаров-Пахло, уродженець Калуги (Росія), ніколи не стане українцем. Він навіть майбутнє свого сина бачить в Австрії. Там їхня нерухомість, там їхні підприємства, там наші гроші на їхніх рахунках. Вони собі живуть у Європі так, як самі хочуть.
Януковичу ж з Європою не по дорозі. Він мислить по-совковому і по-зеківськи. Тому його погляди спрямовані в бік Азії та Росії. Там ментальна близькість і розуміння. Але й їхні гроші та добро зберігаються на рахунках і у країнах Європи. Їхні діти й онуки вчаться в Англії та Америці. І відпочивати вони їздять за кордон, а не в Росію.
Тож чому вони нас не пускають до Європи? Бо ми там наберемося свобідного духу і одного разу їх спитаємо: «Навіщо ви у нас крадете?». І що вони зможуть відповісти? Нічого! То краще нас завести до Росії. Нехай вона опікується нашою волею (швидше, неволею). А вони продовжуватимуть обкрадати Україну і вивозити добро до Європи.
Якби Брюссель по-справжньому хотів допомогти українській нації і Україні, він би ввів санкції проти тих, хто голосував у нашому парламенті проти європейського вибору, проти уряду, який згорнув євроінтеграційну політику, проти президента і його обслуги, які «кинути» тих, хто їм вірив.
Перше: з 29 листопада 2013 заборонити в’їзд у країни ЄС, Америку та Канаду президенту Януковичу, всім працівникам Адміністрації президента України, головам обласних та районних держадміністрацій та їхнім заступникам, прем’єр-міністру Азарову та всім міністрам і їхнім заступникам. Це стосується і членів їхніх сімей.
Друге: заморозити у банках Європи та Америки всі кошти, які зберігаються на рахунках українських бізнесменів, чиновників, державних діячів та інших, хто має стосунки до владної вертикалі України. Це стосується також всіх членів партії регіонів, КПУ та членів їхніх родин.

Третє: названій категорії громадян України не дозволяти купувати нерухомість та інші дороговартісні об’єкти в країнах ЄС та Америки. Накласти арешт на їхнє добро до визначення джерел отримання грошей, за які воно придбане. Якщо вони одержані незаконним шляхом, через хабарі чи корупцію, негайно їх вилучити і передати у власність України.
Всім депутатам ВРУ від партії регіонів і КПУ заборонити в’їзд у країни ЄС та Америки. Виключення може стосуватися тільки Нестора Шуфрича, який протягом 3-х місяців змушений буде визначитися з партійною приналежністю. Якщо він залишиться членом ПР, то щодо нього діятимуть санкції, викладені вище.
Іванові Попеску, який не підтримає євроінтеграційних вимог, заборонити в’їзд на територію Румунії, де оголосити його ворогом румунської нації та європейських цінностей.
Якщо Європа буде спроможна виконати подібні вимоги, то допоможе українській нації швидше усунути бандитську владу і увійти Україні у єдину сім’ю Європейських народів.
Василь САРАКА

peredplata