В Одесі зі злочинцями вбили мирного жителя?

В Одесі зі злочинцями вбили мирного жителя?На місці спецоперації проти вбивць міліціонерів в Одесі виявлено чотири трупи.
Про це повідомило газеті \”Сегодня\” джерело в правоохоронних органах.
\”Знайдено чотири трупи – тіла сильно пошкоджені розривами. Для нас це теж було несподіванкою, ми думали, що бандитів троє!\”, – розповіло джерело.

За його словами, на трасі біля Кошар один з них отримав поранення і міг померти від вогнепального поранення задовго до штурму.
\”Що стосується інформації про двох убитих, то є команда з міністерства поки не повідомляти пресі, що знайдено 4 трупи – не виключено, що загинув мирний житель, і все потрібно ретельно перевірити\”, – сказало джерело.
Він також повідомив, що в суботу бійці спецназу штурмували два об\’єкти, а не один.
Перший – це госпспоруда одного з готелів на вулиці Літературній, де знаходилися самі кілери.
Другий об\’єкт, який взяли спецназівці, – приватна квартира на вулиці Дерев\’янка. Там ховався посібник бандитів, якого знайшли за номером телефону, що залишився в пам\’яті \”мобілки\” одного з убитих на вулиці Літературній. Він був затриманий.
Про те, де саме ховаються злочинці, співробітники міліції дізналися ще в п\’ятницю ввечері, розповіло джерело.
Евакуювати місцевих жителів правоохоронці не ризикнули, побоюючись, що бандити запідозрять недобре і спробують піти на прорив. Замість цього вони тихенько оточили будинок і почали готувати штурм, пише \”Сегодня\”.
Почалася операція о 12.00. Злочинцям запропонували здатися, проте вони навідріз відмовилися, заявивши, що взяли заручників. Крім того, за їхніми словами, в катері, що знаходився у дворі будівлі, перебувало кілька сотень кілограмів тротилу.
Поки ця інформація перевірялася, злочинці відкрили ураганний вогонь довгими чергами з автоматів Калашникова з підствольними гранатометами.

\”Щоб уникнути жертв серед особового складу, \”схрон\” вирішили брати по-військовому, тобто не розраховуючи взяти когось живцем. Штурму як такого не було. По будинку вдарили з гранатометів і мінометів. Кумулятивні заряди перетворили приміщення на руїни, знищивши всередині все живе\”, – пише \”Сегодня\”.
\”Якщо трупів дійсно 4 і один з них, справді, не причетний до злочинів осіб, це може означати тільки одне: правоохоронці здійснили фатальну помилку\”, – підсумовує видання.
У статті йдеться також, що ця спецоперація в Одесі була наймасштабнішою за всі роки незалежності України. Вперше при затриманні особливо небезпечних злочинців застосовувалися гранатомети РПГ-7 з кумулятивними зарядами і міномети, а також бронетехніка.
Як повідомлялося, МВС повідомило про двох убитих в ході спецоперації злочинців. Також повідомлялося, що перед проведенням операції були евакуйовані жителі довколишніх будинків.

My Webpage

peredplata