Голова Адміністрації президента України подав у відставку . ОНОВЛЕНО. ПІДТВЕРДЖЕНО- джерело

Голова Адміністрації президента України подав у відставку .  ОНОВЛЕНО. ПІДТВЕРДЖЕНО- джерелоГолова Адміністрації президента України Сергій Льовочкін подав у відставку, стверджує одне із джерел агентства \”Інтерфакс-Україна\”.

За даними джерела, рішення могло бути викликано незгодою з діями міліції щодо розгону Євромайдану в центрі Києва.

Водночас, за даними джерела, Президент України Віктор Янукович поки що не прийняв відставку Льовочкіна.

Як повідомили деякі ЗМІ, рішення могло бути викликано незгодою з діями міліції щодо розгону Євромайдану в центрі Києва.

Як повідомляв УНІАН, 30 листопада близько 4-ої ранку кілька тисяч бійців спецпідрозділу «беркут» штурмували кілька сот студентів, які проводили мирну акцію на підтримку євроінтеграції України. Як повідомляє ВВС, очевидці розповіли, що штурм Євромайдану почався приблизно о четвертій ранку. Десятки людей побито, серед них багато студентів – як дівчат, так і чоловіків.

На відеозаписах, оприлюднених в інтернеті, видно, як бійці ”беркуту” витісняють людей з-під монументу Незалежності, при цьому б`ючи їх кийками. Декого продовжували бити навіть після того, як він впав. На кадрах також видно людей із закривавленими обличчями.

Офіційної інформації щодо постраждалих немає.

За словами кореспондента ВВС Україна, зранку Майдан Незалежності очепили представники спецпідрозділів, робітники комунальних служб змивали кров з тротуарів. Два виходи з підземного переходу заблоковані. Центр Києва заповнений великою кількістю міліції.

peredplata