Афганці Буковини виступили проти злочинної влади

Афганці Буковини виступили проти злочинної владиЗВЕРНЕННЯ
Чернівецької міської організації Української спілки ветеранів Афганістану та Чернівецької міської партійної організації Партії ветеранів Афганістану

30 листопада, близько четвертої години ранку, беркутівці використовуючи брутальну силу, витіснили з Майдану Незалежності в Києві мітингуючих студентів, які у такий спосіб виражали проєвропейські прагнення значної частині українських громадян. Як свідчать численні відеоматеріали, при цьому силовики били дітей-студентів, юнаків та дівчат без жодного розбору.

Чернівецькі міські організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та партії ветеранів Афганістану підтверджуємо європейський вибір України та засуджуємо неадекватні дії силових підрозділів.

Ветерани – «афганці», як ніхто інший знають ціну життю, тому зроблять все можливе для того, щоб не пролилася жодна крапля крові невинних людей!

Ми вимагаємо від усіх владних структур не робити більше ніяких силових дій і провокацій проти власного народу! Наші організації і надалі будуть пильно стежити за подіями що розгортаються в Києві та на місцях.

Ми залишаємо за собою право, в разі необхідності, централізовано перейти до активних дій з метою недопущення насилля в будь якому вигляді.

Повірте ми знаємо як це робити, ми вміємо це робити!

Голова Чернівецької міської
організації УСВА
М.Коломієць

Голова Чернівецької міської
організації партії ветеранів Афганістану
І.Горбатюк

peredplata