Сьогоднішня ніч і завтрашній день будуть визначальними – Яценюк

Лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк наголосив, що сьогоднішня ніч, а також завтрашній день будуть визначальними для України, і закликав усіх з 5-ї години ранку збиратись на Майдані Незалежності.

Сьогоднішня ніч і завтрашній день будуть визначальними - Яценюк

Яценюк: Зараз весь Київ – це фактично Майдан

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні під час прес-конференції у штабі Національного спротиву.

“Ця ніч і завтрашній день є визначальними. Ми оголосили про розширення акції, і зараз весь Київ – це фактично Майдан. Тому ми запрошуємо всіх з самого ранку, починаючи з 5-ї години, збиратись на Майдані і проходити пікетувати урядові органи”, – наголосив Яценюк, зазначивши, що на сьогодні жодне урядове приміщення не захоплене, й опозиція, а також учасники акції, діють в рамках закону.

Своєю чергою лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок закликав активістів, які приїхали до Києва з інших міст, залишатись на Майдані.

“Я хотів би звернутись до тих людей, які приїхали з інших регіонів України, що ми даємо заклик залишатись на Майдані. Ця ніч для нас є дійсно дуже важливою, у випадку якщо влада буде використовувати силовий сценарій”, – наголосив Тягнибок.

Він також зазначив, що, незважаючи на блокування урядового кварталу, мешканців, які живуть на цих вулицях, пропускають, і вони можуть вільно пересуватись.
УНІАН

peredplata