Лідери опозиції пішли на переговори з Януковичем

Лідери опозиції пішли на переговори з ЯнуковичемВідповідне рішення було ухвалене прямим голосуванням на Майдані з подачі лідерів громадських організацій.
Вони мають передати Януковичу вимоги народного Майдану про відставку уряду, звільнення та закриття кримінальних справ щодо всіх учасників акції протесту, покарання міністра внутрішніх справ Захарченка та інших працівників МВС за застосування сили проти мирних демонстрантів. Про це повідомляє з Києва власкор газети «Час».

Але особливу увагу майданівці звернули на необхідність попередження Януковича про неможливість застосування силового розгону майдану, більше того, застосування військових.

Тепер у Києві налічується 12 тисяч силовиків. Тернопільські і Кіровоградські беркутівці відмовились їхати до Києва, їх звільнили.
Але це ненадовго. Янукович хоче здійснити військовий переворот, залити кров’ю Майдан, пересаджати активістів майдану, продати Україну Росії.

Нація хоче в Європу. Арсеній Яценюк заявив, що ми зробимо все можливе, щоб не впало жодної волосини з голови тих, хто стоїть на Майдані. Попереджаємо тих, хто хоче знести Майдан: вас використовують, як гарматне м’ясо для введення військового стану в країні, використовують для початку громадянської війни, пролиття крові.

Не піддавайтесь!

peredplata