Одна країна – один Майдан: лідери опозиції кличуть людей на Народне Віче у неділю о 12.00

Одна країна – один Майдан: лідери опозиції кличуть людей на Народне Віче у неділю о 12.00Лідери трьох опозиційних сил – Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та Олег Тягнибок – оголошують про проведення у неділю, 22 грудня, Народного Віча на Майдані Незалежності та закликають людей приєднатися.

Про це йдеться в спільній заяві трьох політичних сил.

«Уся країна бачила цинічне інтерв\’ю президента Віктора Януковича. Уся країна чула цинічний звіт генпрокурора Віктора Пшонки. І уся країна зробила висновок, що вони живуть в іншій державі – там, де немає проблем і заторів, де ніхто не має власної думки, а жорстокий розгін мирних демонстрантів з кийками і арештами – це «незначне перевищення повноважень» і «нейтралізація купки провокаторів», – зазначено в заяві.

«Саме тому Віктору Януковичу варто знову нагадати, що МИ – Є! Ми, люди, які прагнуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати. МИ всі вийдемо на Майдан Незалежності о 12.00 у неділю, щоб показати, що нас – мільйони, і ігнорувати нас не варто!», – закликали лідери опозиції.

Зі сцени на Майдані у неділю виступатимуть гурти ТНМК, Мотор’ролла, KOZAKsystem, Гайдамаки, Ролекс, Крамбамбуля (Білорусь), а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Ніна та Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян.

peredplata