На Прикарпатті замість музею збудують хату регіоналу

На Прикарпатті замість музею збудують хату регіоналуЩо не кажіть, а кучеряво живуть на заході України представники правлячої партії. Тут не знаєш, де ж то грошей взяти, щоб дитині на Миколая якусь пристойну річ подарувати, а голова первинного осередку партії регіонів Ярослав Геник з села Нижній Березів Косівського району оно сину на весілля цілу хату подарував.

Правда не довго дитина тішилася з такого подарунка, бо згоріла хата. Пішов, як то кажуть, з димом батьківський презент.

Ярослав Геник стверджує, що то підлі односельчани хату спалили. За те, що він, як істинний регіонал підтримує курс Віктора Януковича.

Тобто, про знищення держави пан Геник не говорив. Він то сам вважає, що Янукович якраз веде в світле майбутнє цю саму Україну. Напевно в розумінні регіонала з Нижнього Березова стояння рачки перед Кремлем, якраз і є тією асаною, котра приводить до просвітлення. Але, як відомо, у кожного своє дао і свій шлях широкий. Комусь у світле майбутнє, а комусь в протилежний бік.

Але відволічемося від речей метафізичних та повернемося в Нижній Березів. На попелище, так би мовити.

Ярослав Геник наполягає на тому, що це таки помста, бо він їздив на антиМайдан в Київ, де виступав на підтримку курсу партії Лєніна, тобто, тьху – партії регіонів. Напевно достатньо полум’яно виступав. Настільки полум’яно, що полум’я охопило хатинку, від щирого батьківського серця подаровану сину.

«Усі стовпи в селі обвішали, як я виступав на майдані на підтримку Партії Регіонів» – жаліється регіонал. Я так розумію, що стовпи обвішали листівками. То ж пану Генику тішитися треба, що на стовпах лише листівки повісили, а не когось іншого.

Між іншим в підпалі нижньоберезівський регіонал звинувачує сільського голову Михайла Іванківа. Іванків свою провину заперечує і стверджує, що погорілець сам собі червоного півня і підпустив.

«Ніхто нічого не палив. У мене з ним ніякого конфлікту. Він просто так говорить. Є депутати, є актив. Запитайтеся у будь-кого. Вважаю, що він це спеціально підпалив. І це всі кажуть. А пепер буде йти і казати, що йому підпалили за антимайдан» – стверджує сільській голова.

А доки міліція шукає винних Ярослав Геник вже вставив побиті вікна в машині й отримав «компенсацію» за спалену хату від своїх однопартійців.

Вони ото назбирали 24 тисячі гривень на музей Тараса Шевченка, котрий з якогось дива хтось затіяв відкрити на Прикарпатті, аж тут в партійного активіста хатинка згоріла. А товариша з біди рятувати – це свята справа.

А на музей ще назбирають, якщо самих червоний півень нижче спини не клюне.

Ні, ні – я зовсім не розпалюю ніяких пристрастей. Бо вільний від пристрастей споглядає дивовижну таємницю (Дао), а хто має пристрасті, бачить лише його конечну форму.

Володимир Мулик

Джерело

peredplata