По-звірячому побили Тетяну Чорновіл.

По-звірячому побили Тетяну Чорновіл.Тепер буде багато слів. Багато нічого незначущих слів. Але незалежно від того як і хто прокоментує це варварство, один очевидний факт.

Всі, хто зараз поруч з Віктором Януковичем – починаючи від депутатів Партії регіонів, членів уряду, міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, голови адміністрації Сергія Льовочкіна, глави РНБО Андрія Клюєва, Дмитра Фірташа і Ріната Ахметова – ВСІ, хто і далі залишаються поруч з ним в одній команді – ВИ ВСІ автоматично підтримуєте те, що зараз відбувається на ваших очах.

Всі, хто роблять вигляд, що нічого не розуміють і не можуть нічого зробити, так чи інакше причетні до кожного удару, який наносили по обличчю Тетяни Чорновіл.

Ви можете робити вигляд, що це не так. Ви можете боягузливо опустити очі, натякаючи, що ви тут ні при чому.

Але це ВАШЕ обличчя.

Це ВАШ вибір залишатися там і прикритися нічого не значущими словами.

Це ВИ мовчите, а не ми. Це ВИ стали причиною того, що в країні таке стало можливо.

Це ВИ оперативно розслідували сніжки проти Юлії Льовочкіної, Ірини Горіної, Ірини Бережної і тепер ВИ легкодухо промовчавши, хочите полетіти відпочивати на Новорічні канікули.

Ви можете пройти повз. Але це не змінює суті: до тих пір, поки ви в цій команді, ВИ особисто причетні і підтримуєте цю потворність.

І це вже не питання іміджу, втрати влади або впливу – це питання втрати людської подоби і всього нашого покоління. У вас немає більше права вирішувати за нас, в якій країні нам жити.

Мустафа Наєм

peredplata