Студенти Буковини пікетували міську раду за переслідування

Студенти Буковини пікетували міську раду за переслідуванняСьогодні перед початком чергової сесії Чернівецької міської ради представники Студентської координаційної ради Чернівців провели акцію під стінами ратуші, де засудили депутатів, які підписали заяву до прокурора області щодо справи 2 грудня (так званого блокування Чернівецької міської ради активістами Євромайдану). Нагадаємо, заяву підписали 23 депутати, більшість з яких – зі стушкованої \”Батьківщини\”, НУНСУ.

Студенти тримали в руках світлини депутатів-підписантів з осудом, а також вимогою відмовитись від свого підпису і виголошення публічного пробачення щодо тих студентів, яких наразі тягають в міліцію на пояснення.

Депутат Василь Максимюк на заклик журналістів підійшов до мітингувальників і пояснив, що написав заяву, аби притягнули до відповідальності організаторів. Але назвати прізвища відмовився. Також нам вдалось почути від депутата від НСНУ Максимюка, аби він публічно заявив, що відкликає свій підпис під заявою. Нагадаємо, це вже зробив депутат НСНУ Чинуш.

Опісля акції портрети підписантів були розміщені на Центральній площі.

Студенти Буковини пікетували міську раду за переслідування
Студенти Буковини пікетували міську раду за переслідування

peredplata