У Вашківцях внаслідок пожежі загинула жінка

У Вашківцях внаслідок пожежі загинула жінка27 грудня у селі Вашківці Сокирянського району через пожежу в житловому будинку загинула місцева мешканка 1930 року народження. Як виявилося, пожежу спричинило коротке замкнення електромережі, оскільки одночасно до мережі було підключено багато електроприладів.
Сусіди помітили, що з будинку іде дим і зателефонували за номером 101. На місце події відразу було направлено пожежно-сторожову охорону села Вашківці та черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 8 міста Сокиряни. Вогнеборці увійшли в будинок і виявили жінку, проте через запізніле повідомлення допомогти людині вже не було змоги. За короткий проміжок часу вогнеборці ліквідували пожежу. Полум’ям знищено речі домашнього вжитку, побутову техніку, меблі. Бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок. Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу в місто Сокиряни для встановлення причини смерті.
Всього за останні 3 доби у Чернівецькій області виникло 6 пожеж, під час яких вогнеборці врятували від знищення 5 будівель та 1 автомобіль.
Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області закликає буковинців бути обережними та дотримуватись правил пожежної безпеки

peredplata