Янукович продав країну за 15 мільярдів, а купив її у народу за 200 гривень

Янукович продав країну за 15 мільярдів, а купив її у народу за 200 гривеньЗараз йдуть різні політичні дискусії про те, як Янукович зумів стати президентом у 2010 році. Як невіглас і людина з кримінальним минулим зміг влізти в довіру мільйонів українців.

Політичні експерти і продажні політологи пудрять очі людям, що це змова Олігархів І Богів, Масонів, вищих сил, які не зрозуміти простому люду

Кажуть, що Олігархи змовились і попросили дозволу в Массонів, які через телеканали зомбували людей …

Але істина набагато простіша . Янукович просто зіграв на жадібності простих українців і заробив на цьому мільярди . Він і його команда повелися як бізнесмени і хитрі шахраї.

Навіть простий школяр без калькулятора зрозуміє істину.

Коли в 2010 році свідомі громадяни кричали на все горло – не продавай країну за 200 гривень! Що зробила половина українців? Продала країну за 200 гривень.

А зараз матиматика :

Політологи стверджують, що Януковичу продалися близько 5 мільйонів українців за 200 гривень. Сумарна сума операції: 1 мільярд гривень. У 2013 році взявши російський кредит, Янукович заробив 15 мільярдів доларів. За майже чотири роки, його син заробив 2,4 мільярда. А » Сім\’я » майже 8 мільярдів доларів. Сумарна сума, яку зміг виручити Янукович від угоди з народом, становить близько 23 мільярди доларів за 4 роки. Його виручка склала 230,000 % від покупки 5000000 голосів за 200 гривень.

Виникає запитання : » Хто не ходив у школу і дурний ? Янукович або електорат виборців? » …. Прямо під носом у Майдану за такою ж схемою Янукович і його команда виграти проміжні вибори до ВРУ.

А що отримав народ? – 200 гривень. А не так домовлялися вони з Януковичем? А хіба коли продажні виборці брали гроші в кишеню їм обіцяли подальший розвиток цієї бізнес операції – ні …
Янукович вчинив так, як хотів цього народ. Нічого особистого, тільки бізнес …

Ця система сверхприбуткового і простого бізнесу, навіть не порівнюється з бізнесом ІТ-гігантів на зразок APLLE і Microsoft , він буде працювати вічно , допоки пересічний українець не зрозуміє, що за 200 гривень він ДІЙСНО продає свою країну. У Європі люди державу за 20 євро навряд продають….

Влад Антонов, для ELISE.COM.UA

Джерело

peredplata