«Справа проти Коломійця – тиск на Майдан та «зелене світло» корупціонерам».

«Справа проти Коломійця – тиск на Майдан  та «зелене світло» корупціонерам».  16 січня 2014 року, відбудеться прес-конференція «Справа проти Коломійця – тиск на Майдан та «зелене світло» корупціонерам».
10 січня цього року Коломійцю О.М. повідомлено про підозру у нібито скоєнні кримінального правопорушення – підбурювання осіб до захоплення приміщення та блокування роботи Чернівецької міської ради 2 грудня 2013 року.

Роман Ванзуряк, народний депутат України, голова ЧОО ПП «УДАР В.Кличка» та його помічник Олексій Коломієць, член Ради Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР В.Кличка», активний член Штабу національного спротиву оприлюднять деталі спроби усунути Олексія Коломійця з політичної арени Чернівецької області. Колишній член міськвиконкому, теперішній «УДАРівець» став небезпечним для багатьох посадовців, оскільки неодноразово викривав та разом із командою Чернівецького «УДАРу» перешкоджав корупційним схемам чиновників.
Кому вигідно завести справу проти Коломійця, які запобіжні заходи хочуть прийняти, чи має силу так званий Закон України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», що отримав у народі назву «Про амністію», – на ці та інші запитання на прес-конференції буде надана відповідь.

Захід відбудеться о 15.00 у приміщенні Чернівецького обласного осередку Партії за адресою вул. М. Заньковецької, 5.

peredplata