Буковинські правоохоронці \”на гарячому\” затримали хабарника

Співробітники УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області задокументували злочинну діяльність начальника Герцаївського навчального пункту Чернівецького навчально-консультативного центру кадрів АПК.

Четверо чернівчан хотіли влаштуватися на навчання до вищевказаного закладу та отримати посвідчення на право керування сільськогосподарською технікою. Аби бажання втілилися в реальність, чоловік вимагав від них неправомірну вигоду в сумі 6 тисяч гривень. Саме під час отримання хабара посадовця затримали правоохоронці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна. Повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata