На Грушевського беркутівці побили і обстріляли двох чоловіків, а потім змусили бігти голими вулицею (відео)

\”Беркут\” зайшов до приміщення, де спали будівельники, роздягнув їх, побив і вигнав на мороз. Потім хлопців використовували як живі мішені – розстрілювали у спину гумовими кулями.

Працівники міліції роздягли, обстріляли гумовими кулями і побили двох молодих чоловіків, які працювали будівельниками і відпочивали в одному з будинків поряд із вогнищем протестів на вулиці Грушевського. Пізніше стало відомо, що це будівельники з Кіровограда.

\”Беркут\” зайшов, роздягнув, вигнав (з кімнати, де спали будівельники) до себе і почав лупцювати. Беззаконня!\” – заявив один із постраждалих.

Інший уточнив, що їх били руками і ногами. Після того, як силовики познущалися над чоловіками, вони їх відпустили до учасників мітингу, які знаходилися біля стадіону \”Динамо\”.

Поки хлопці бігли, їх використовували як живі мішені – розстрілювали у спину гумовими кулями.

Після традиційного недільного віче опозиції в Києві мітингувальники, серед яких були і радикально налаштовані активісти, пішли пікетувати Верховну Раду, але натрапили на кордон силовиків біля стадіону імені Лобановського. Почалися зіткнення радикалів з силовиками.

Активісти почали підпалювати машини міліції. Ті у свою чергу застосували водомети і гумові кулі. З обох боків є поранені.


ZN

peredplata