Чернівецькі міліціонери до Києва не поїдуть. ОНОВЛЕНО

Чернівецькі міліціонери до Києва не поїдуть. ОНОВЛЕНОНам стало відомо, що з Чернівців до Києва готується до виїзду взвод міліціонерів патрульно-постової служби.
Але на 14 годину 20 січня виїхати міліціонери не можуть. Почалось з того, що не могли знайти автобус. Згодом з’ясувалося, що у міліціонерів нема комплекту обладунків, необхідних для участі у боях на вулицях та барикадах столиці України.
Поки шукали обладунки, до воріт батальйону ППС по вулиці Гагаріна під’їхало кілька авт. У них сталися якісь поломки і хтось спустив їм колеса. І то треба ж було, аби авта поламалися саме під ворітьми батальйону ППС…
Потім почали приїжджати інші авта, і стався затор. ПеПеСники не можуть рухатися ні на Київ, ані на Чернівці. Тому на службу пішли пішки.
Петро КОБЕВКО

У Чернівцях ні \”Беркут\”, ні внутрішні війська не відправляли до Києва на Європейську площу розганяти людей.

Таку інформацію озвучив кореспонденту molbuk.ua народний депутат від ВО \”Батьківщина\” Геннадій МОСКАЛЬ.

Він заявив, що згадані підрозділи виконують у місті радше конвойну функцію – охорону судів та органів місцевої влади.

\”Їх насправді у Чернівцях є дуже мало. Скільки тих \”беркутівців\” може бути? Від сили 50… Більшу чисельність таких силовиків створюють в областях, де існує більша соціальна напруга\”, – сказав народний депутат.

\”У внутрішніх військ підписаний договір про охорону Чернівецької ОДА. Куди ж вони поїдуть? А якщо наших вождів викрадуть?\”, – додав Москаль.

\”Сумніваюся, що вони потрібні у Києві\”, – додав генерал міліції.

Нагадаємо, бійці чернівецького \”Беркуту\” та військової частини 1241 повідомили журналісту molbuk.ua, що нікого з чернівецьких силовиків не відправляли до Києва.

peredplata