Опозиція оголосила повну мобілізацію

Опозиція скликає на 18:00 середи на Майдан Незалежності у Києві опонентів влади.

\”О 18:00 всі – на Майдан! Після віча – хід центральними вулицями та подальші дії\”, – заявив Олег Тягнибок, якого цитують у Твіттері ВО \”Свобода\”.

\”100-відсоткова загальнонаціональна мобілізація. Всі на Київ, всі на Майдан! Сьогодні остаточно вирішується доля держави!\”, – заявив він

Тягнибок також заяив: \”Смерті мітингувальників – на особистій відповідальності та совісті (міністра внутрішніх справ) Захаченка\”.

\”Свобода\” також поширила спільну заяву із \”Батьківщиною\” та УДАРом, у якій відповідальність за те, що \”каральні органи перейшли межу\”, покладено на президента.

\”Чотири вогнепальні поранення в голову і шию в одного з убитих – це не самооборона, а зумисний розстріл мирних громадян. Безпосередню відповідальність за цей акт терору диктатури проти громадян несе особисто міністр внутрішніх справ кривавий вбивця Захарченко\”, – сказано в заяві.

\”Лише негайне виведення із Києва спецпідрозділів МВС та внутрішніх військ, відставка міністра Захарченка, на руках яких кров українських громадян, і бригад кримінальників-\”тітушок\”, які тероризують мешканців міста, може зупинити переростання конфлікту у смертоносну фазу\”, – вважають опозиційні партії.

\”Усе, що буде відбуватися нині в країні, життя і безпека кожного громадянина, і смерть протестувальника – це особиста відповідальність Віктора Януковича, який протягом двох місяців ігнорував справедливі вимоги мирного протесту і своїми зусиллями переводить його в гарячу фазу\”, – додають опозиціонери.

За їхніми словами, \”лише безумовне і негайне виконання усіх вимог народу є гарантією повернення ситуації в країні в мирне русло\”.
УП

peredplata