Народна влада у Чернівцях – це европейська влада

Народна влада у Чернівцях - це европейська владаДоба справжньої народної влади у Чернівцях пройшла продуктивно і спокійно. Навіть краще, ніж було за Папієва його СДПУ(о), а потім його ж ПР.

Народна рада працює у режимі засідань, прийняття важливих рішень та заяв і звернень. Депутати проводять прийом відвідувачів. Народ самоорганізувався і творить народовладдя. Відновлюється українське самоврядне життя. Працівники всіх служб вийшли на свої робочі місця. Прогули будуть записані і за низвільнять керівників, які не вийшли на працю. Папієв зник у невідомому напрямку. До членів Буковинської Народної ради, коменданта Бурбака приходять відвідувачі, котрих змушували різними методами бути у ПР. Вони стали вільними від злочинної партії. В опозиції їх радо приймають.

Колами довколо ходять ті, хто вже не одну партію продав і не одного керівника. Вони одними з перших відчувають потрібний і момент для зради. До опозиції хоче прибитися й один з редакторів, який раніше служив Бауеру, якого продав. Дотепер служив Папієву. Тепер прагне продати. Але Бурбак і його команда з осторогою приймає послуги подібних зрадників. Бо знає, що ті уже вміють продавати. Поки що цьому редактору відмовлено доносити на свого колишнього патрона Папієва. Бо дуже вже гидко…

peredplata