Мітинги біля Будинку з левами в Чернівцях проводитимуться щодня

Дух протестувальників підтримали народні депутати і опозиційні лідери краю

Мітинги біля Будинку з левами на вул. Грушевського в Чернівцях відсьогодні проводитимуться щодня о 13 год.

Мітинги біля Будинку з левами в Чернівцях проводитимуться щодня

Сьогодні до людей звернулися нардепи Максим Бурбак, Андрій Пишний, члени президії обласної Народної ради Іван Мунтян, Віталій Мельничук, Назар Горук. Вони доповіли протестувальникам, що направили низку звернень до Михайла Папієва щодо його відставки, а також депутатів від партії регіонів та КПУ, з вимогою покинути лави партії, яка веде ганебну війну проти власного народу.

Андрій Пишний спростував твердження М. Папієва та В.Януковича, що до Чернівецької обласної раду увійшли «радикали та екстремісти з інших західних областей»: «Я цілу ніч провів серед цих «терористів», «радикалів» і «екстремістів», ми разом розчищали сніг, будували барикади, тощо. І хочу запевнити, що це звичайні прості буковинці, справжні патріоти і просто сміливі люди, які готові боротися за права і свободу українського народу».

Спроби врегулювати ситуацію і мирним шляхом вирішити протистояння буде продовжено завтра на позачерговій сесії верховної ради. Чернівецькі народні депутати України будуть завтра там відстоювати народні вимоги. А вони залишаються незмінні: скасування антиконституційних законів 16 січня, повернення до конституції 2004 року, звільнення всіх політв’язнів режиму та призначення позачергових виборів Президента.
Про це повідомляє інформаційний центр народної ради.

peredplata