Буковинський автомайдан вшанував пам\’ять героїв Крут, а також передав вітання Папієву і Михайлішину

Буковинський автомайдан вшанував пам'ять героїв Крут, а також передав вітання Папієву і МихайлішинуАвтомайдан, який у Чернівцях продовжує координувати Олексій Коломієць, сьогодні навідався до місця перебування голови Чернівецької обласної адміністрації Михайла Папієва – Управління ДСНС України в Чернівецькій області, що знаходиться по вулиці Лесі Українки. Олексій Коломієць зазначив, що сьогодні Автомайданзавітав до однієї із корупційних організацій, а завтра це будуть все нові й нові структури. Таким чином, люди повинні знати своїх «героїв». Учасники акції скандували знаним корупціонерам «Ганьба!».

Як відомо, Михайло Папієв обладнав свій робочий кабінет в УДСНС, аргументуючи це тим, що не може потрапити в середину будинку з левами.
Місце зупинки автомайданівці вибрали не випадково. Як відомо, саме за допомогою Олексія Коломійця були розкриті корупційні схеми у Державній інспекції техногенної безпеки в Чернівецькій області, а конкретніше – її керівника Ігоря Грицака. Сама ж держінспекція знаходиться в одному приміщенні з новим кабінетом Михайла Папієва. Після цього автомайдан об’їхав навколо Чернівецької міської ради.
Учасники автоколони виконали державний гімн України, поклали квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченку, ушанувавши таким чином пам\’ять героїв Крут.

peredplata