ОБЕРЕЖНО! ЛЖЕБОГИНЯ “БОГОРОДИЦЯ”!

“І постане багато лжепророків, і введуть багатьох в оману. І через примноження беззаконня у багатьох охолоне любов. Хто ж витерпить до кінця — спасеться. І буде проповідане це Євангеліє Царства по всьому світу для свідчення всім народам, і тоді прийде кінець” (Мт.24;4)
З’явилася нова “богиня-богородиця”, яка, користуючись скрутною ситуацією родин військових, коли окремі матері, чи дружини воїнів буквально готові звертатися до будь-кого, лиш аби чоловік повернувся живий, пропонує свої “божественні” послуги по безбожників цінах!
І люди платять за її заряджене “благословення”!
Важкі часи завжди породжують нашестя різних пройдисвітів, чумаків, кашпіровських, мунтянів і сандеїв, які не проти заробити на чужому горі! Вони себе корчать “апостолами”, “богами” й “богородицями”!
Людоньки, я вас прошу: ідіть до храмів Православної Церкви України! Там ніхто гроші з воїнів, чи за молитву за воїнів не бере! Навпаки, тут ще поможуть хлопцям, чим зможуть!
Не шукайте собі пригод на … одне місце! Бо цих “боженьок”, спадкоємців Остапа Бендера, є багато на цім світі!
А тепер трошки про саму “богиню” “богородицю” Ганну Фесун від того, хто її давно знає. @Віктор Трегубов:
Жила-була дівчина на ймення Ганна і на прізвище Фесун. І її любили в Києві, бо вона створіла кілька закладів з неймовірно смачним какао (Сall me Cacao, якщо хтось пригадує). Але потім щось з бізнесом не зрослось, і його довелось згорнути.
Я тоді ще час від часу читав її ФБ. Там все більше з’являлись дивні нотки “магуйства-енергуйства”, симптоматичні дописи з Великими Літерами про Жіночі Енергії, але ну блін – чим би людина не тішилася. Єдине, що мене трішки насторожувало тоді – те, що пані пропонувала послуги допомоги при пологах, що все ж потребує кваліфікації. Але знов, звідки я знаю, що там за допомога.
Десь на кілька років пані випала з мого поля зору – аж до сьогодні, коли в стрічці відразу кілька людей написали, що пані збирає неабиякі гроші з рідних поранених військових за “енергетичну підтримку”. Такі, що ті залазять в велетенські борги, бо переконані, що лише таким чином тримають близьких на цьому світі.
Виявилось, що за цей час поплава прогресувала. Зайшов до неї на сторінку – вона вже Велика Богородиця Мати Всесвіту.
На відміну від багатьох коментаторів, мені здається, що пані щиро в це вірить. Що не заважає їй брати гроші в людей, які тихо поїхали головою. Не думайте, будь ласка, що це тупі люди – просто певний тип стресу, коли ти не контролюєш найважливіші для тебе в житті речі, як то життя близької людини, плавить голову на ура, і саме в бік різновсяких магічних ритуалів.
Я не впевнений, що тут можна збудити якусь кримінальну справу, бо формально і постраждалих нема.
Але можна розповісти всім, що я і роблю.

peredplata

Залишити відповідь