Буковина в огні

Народна рада Буковини виступила із заявою про захист всіх переслідуваних за справою 24 січня біля Чернівецької облради.

«Ми захищатимемо мирних людей і їхні законні права, не дамо нікого залякати. Кожному, до кого застосовують допити, обшуки чи тиск у зв’язку з участю в мирних акціях протесту, буде надана правова допомога. Ми не допустимо свавілля у нашому краї!», — сказано у заяві НРБ.

Народні ради створені у Чернівцях, Новодністровську, Вижниці, Заставні, Кіцмані, Хотині та інших населених пунктах Буковини. Прокурор вносить протести. А вони таки діють…

Буковина в огні

Футбольні фани ФСК «Буковина» з обуренням сприйняли слова голови ОДА в екзилі Михайла Папієва, якими він образив молодь нашого краю. Папієв оббріхує і фанів, і Буковину. Він каже, що молодь захопила ОДА. Ні. Це він приватизував собі владу для власного збагачення. А натомість знищує команду «Буковина». Він зробив усе, аби позбутися неугодного для нього тренера, спонсорів команди і т. п.
А зі страху хоче перекласти свою вину на інших. Не вийде, кажуть фани. Доведеться відповідати за сподіяне.

Буковина в огні

Представники громадських організацій, активісти Буковини звернулися до обласної та Верховної рад України, аби ті відновили Конституційний лад в Україні. Аби повернули Конституцію у редакцію 2004 року, а військові та силові підрозділи — в казарми.
Аби призначили вибори всіх рівнів, від верховної до місцевих рад, на 25 травня 2014 року. А вибори президента — на 26 жовтня цього року.
Тільки так можна зняти напругу в суспільстві і зупини кровопролиття.

peredplata