У Чернівцях підтримують всеураїнський страйк

У Чернівцях підтримують всеураїнський страйкБільше сотні чернівчан вийшли сьогодні підтримати всеукраїнський попереджувальний страйк. На Центральній площі відбувся мітинг на підтримку Майдану.
Саме тому тут вкотре прозвучали вимоги, що досі ігноруються владою: відставка президента, дострокові президентські та парламентські вибори, притягнення до кримінальної відповідальності всіх учасників кривавих погромів – силовиків та \”тітушок\”, міністра Захарченка, звільнення усіх учасників Євромайдану, звільнення Юлії Тимошенко, створення нового уряду, виведення зі столиці численних спецпідрозділів. Чернівчани вимагали також негайної відставки губернатора Папієва, до котрого зверталися, аби він «йшов туди, куди втікав 24 січня». Прозвучало й подібне зверненння до «очільника» міста Михайлішина.

За словами мітингарів, вони провели перший, і вочевидь не останній страйк. На площу прийшло до сотні людей. Чернівчани прийшли з плакатами \”Волю Тимошенко!\”.

Члени чернівецького обласного страйкового комітету закликали буковинців не втрачати надію, боротися за відставку президента та його намісників у Чернівецькій області Гайничеру та Папієва.

Нагадаємо, учора лідер буковинського Автомайдану Олексій Коломієць закликав у четвер вийти на попереджувальний страйк.
Джерело:БукІнфо

peredplata