Клюєв каже, що не винен

Екс-глава президентської адміністрації Андрій Клюєв закликає лідерів Європейського Союзу і міжнародного співтовариства стати гарантом об\’єктивного, прозорого та неупередженого розслідування подій в Україні, які призвели до людських жертв.

Клюєв каже, що не винен

Клюєв стверджує, що в даний момент його життя і життя членів його сім\’ї знаходиться під загрозою через брехливих і цілеспрямовано організованих звинувачень у нібито його причетності до трагічних подій. «Я з усією відповідальністю заявляю, що не тільки не причетний до цієї трагедії, але й намагався усіма силами їй перешкодити. Я також заявляю про свою готовність повноцінно співпрацювати з відповідними компетентними органами для встановлення істини у справі», – сказано в заяві Клюєва, переданому УНІАН його прес-службою.

Клюєв просить міжнародне співтовариство зайняти чітку позицію щодо того, що тільки винні за кровопролиття повинні понести покарання. «Важливо уникнути полювання на відьом і ще більшої кількості людських жертв. Я закликаю всіх утриматися від прояву екстремістських дій і повернути Україні закон і порядок. Зараз, як ніколи, висока загроза сепаратизму. Ми всі, попри політичні переконання, повинні зберегти Україну єдиною і неподільною.
УНІАН

peredplata