Володимир Рясов: Мунтян спекулює діяльністю Правого сектору

Володимир Рясов: Мунтян спекулює діяльністю Правого сектору Нещодавно керівник Чернівецької обласної організації ВО \”Батьківщина\” Іван Мунтян привселюдно заявив, що він є представником Правого сектору (див.відео). Сьогодні на Центральній площі міста його слова були вже не такими радикальними. В інтерв\’ю він повідомив, що він \”не Правий сектор, Правий сектор – це всі ми, всі ті, хто їздив на Майдан\”.

Разом з тим представник Правого сектору Буковини Петро Зеленько заявив: ті, хто неправдиво називатиме себе Правим сектором понесе жорстке покарання.

Як розповів керівник Правого сектору Буковини, очільник обласної організації ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Володимир Рясов, Іван Мунтян спекулює роботою Правого сектору. Він не є представником цього об\’єднання, а тому не має права виступати від їхнього імені. Більше того, за словами Рясова, Мунтян вдається до провокацій, аби очорнити діяльність Правого сектору перед громадськістю.

\”Вчора у Сторожинці на засіданні районної ради були присутні озброєні молодики в масках. Хочу повідомити – це не Правий сектор. – каже Володимир Рясов. – Ми вже кілька днів, як перестали одягати маски, про що неодноразово заявляли. Так, наші хлопці також були у Сторожинці, але зброї та масок у нас не було. Вчорашня акція – це цілеспрямована провокація проти Правого сектору\”.

Рясов додав, що не дивлячись на конфлікт із Іваном Мунтяном, Правий сектор Буковини підтримує резолюцію, прийняту сьогодні на Народному віче у Чернівцях. Більше того, представники Правого сектору братимуть активну участь у виконанні усіх пунктів резолюції, діючи в рамках чинного законодавства та не вдаючись до насилля.

peredplata