У Росії спростували інформацію про смерть Януковича

У Росії спростували інформацію про смерть ЯнуковичаГоловний кардіохірург Ростовської області РФ Олександр Якимович Дюжиков заперечив інформацію про смерть екс-президента України Віктора Януковича. Раніше повідомлення про смерть Януковича внаслідок серцевого нападу стрімко поширилася у соцмережах.
Як повідомляє ZAXID.NET, в ніч на 4 березня про смерть Януковича повідомив один з активістів Євромайдану Михайло Лебедь. За його словами, Янукович помер від серцевого нападу орієнтовно о 23:00 3 березня. При цьому Лебедь посилався на слова свого товариша, який працює в кардіоцентрі Ростова-на-Дону і особисто спостерігав за госпіталізацією Януковича.
Інформацію про смерть Януковича з посиланням на запис Лебедя повідомили також багато українських інтернет-ЗМІ.
«Віктор Янукович ніколи не лікувався в нашій лікарні. Цієї людини тут ніколи не було. Я не знаю, як складається його доля зараз», – заявив російському агентству Life News головний кардіохірург Ростовської області Олександр Дюжиков, у чиїй клініці нібито помер Янукович.
У генконсульстві України в Ростові-на-Дону інформацію про смерть Віктора Януковича теж не підтверджують.
«До нас не надходила інформація про смерть Януковича. Ми не можемо точно сказати, де він зараз знаходиться. Однак сам Янукович на прес-конференції в Ростові-на-Дону повідомив, що у нього тут близький друг. Як відомо, у Януковича були близькі стосунки з родиною колишнього губернатора Володимира Чуба, тому можна припустити, що він у нього», – заявили у генконсульстві України.

peredplata