У Чернівцях розповсюдили фальшиве звернення від міської ради

У Чернівцях розповсюдили фальшиве звернення від міської радиНа всіх під\’їздах будинків по вул.Червоноармійській розвішені такі листівки. Про це на своїй сторінці у ФБ написав депутат Чернівецької міської ради Олег Громадський. Учасники обговорення цього питання припустили, що розповюджувати цей бруд могли ті самі особи, які обмалювали стовпи в Чернівцях російськими триколорами.

Депутати рад різних рівнів від \”Свободи\”, нагадаємо, не раз вимагали від правоохоронців знайти, хто це робить. Проте відповіді так і не дочекалися. Вже після зміни влади в Україні тодішнього начальника УСБУ в області пана Семишкура запитали про витівки цих художників. Запитання пролунало під час позачергової сесії обалсної ради. Начальник управління СБУ тоді відповів, що правоохоронці не можуть поставити варту біля кожного стовпа і порадив громадянам допомогти спецслужбам встановити тих, хто це робить.

– Навіть якщо ми всім особовим складом вишикуємося на Головній, – то в цей момент хтось зможе розмалювати стовп десь в іншому місці, – сказав тоді пан Семишкур.

Що ж, не змогли знайти тих, хто обписував стовп, тепер доведеться шукати тих, хто сіє розбрат і ненависть по під\’їздах.

Джерело

peredplata