У Чернівцях невідомі побили голову обласної організації Національної спілки журналістів Юрія Тирона

У Чернівцях невідомі побили голову обласної організації Національної спілки журналістів Юрія Тирона Вчора пізно увечері біля свого будинку невідомі побили голову Чернівецької обласної організації НСЖУ Юрія Тирона. За попередньою інформацією, Юрієві Тирону не завдано значних ушкоджень, врятувала книжка у внутрішній кишені пальто від сильних ударів в груди. Нападники нічого не взяли і нічого не казали. Все робили мовчки.

Про побиття повідомло джерело в облдержтелерадіокомпанії з посиланням на розмову з журналістом Юрієм Максимюком, який був свідком інциденту. Водночас, Юрій Максимюк відмовився надавати коментарі, наголосивши, що про це треба говорити виключно з Тироном.

Інцидент підтвердили і в прес-службі УМВС України в Чернівецькій області. Втім, деталей наразі також не повідомляють, оскільки у цей час з’ясовуються усі обставини.

В міліції пообіцяли, що невдовзі нададуть більше інформації.

На своїй сторінці у Facebook голова Черінвецької міжрегіональної незалежної медіа-профспілки Вадим Пелех повідомив, що було побито двох журналістів, однак він не вказує кого саме

Джерело: Букінфо

peredplata