Буковинську податкову реорганізовують

Буковинську податкову реорганізовуютьФіщук знову не при справах. Наказом Державної податкової служби України від 10.10.11 р. № 49 Головою комісії з проведення реорганізації Державної податкової адміністрації у Чернівецькій області призначено Костянтина Циркуна (на світлині). Голову комісії з проведення реорганізації ДПА у Чернівецькій області перед керівним складом податкових органів області представив директор Департаменту оподаткування фізичних осіб Державної податкової служби України Вячеслав Валентинович Бусарєв, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Чернівецькій області.

Біографічна довідка:

Циркун Костянтин Валентинович

Народився 3 грудня 1962 року в селі Березневе Коростенського району Житомирської області.

У 1985 році закінчив Ташкентське вище танкове командне училище та отримав спеціальність «інженер»; у 2000 році – Національну академію служби безпеки України, отримав спеціальність «юрист»; у 2007 році завершив навчання у Київському національному економічному університеті з дипломом «магістра бізнес адміністрування».

З 1981 по 1988 роки служив в лавах Збройних Сил. Після закінчення служби в Збройних силах, з 1988 року по 1992 рік проходив службу на оперативних посадах військової контррозвідки КДБ СРСР, з 1992 року по 2008 рік перебував на оперативних та керівних посадах військової контррозвідки, контррозвідувального захисту економіки держави Служби безпеки України. З березня 2008 року працює в органах державної податкової служби України.

Має спеціальне звання – радник податкової служби І рангу.

Нагороджений медаллю “За бездоганну службу” ІІІ ступеня.

Нагадаємо, що як повідомляє \”Ліга\” відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України „Про утворення територіальних органів Державної податкової служби” від 21 вересня 2011 року № 981, розпочато реорганізацію регіональних підрозділів податкової служби.

Регіонами, які першими зазнають організаційного переформатування, стали ДПА у Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях та ДПА у м. Києві. Цілісного реформування зазнають також підпорядковані їм державні податкові інспекції у районах, містах, районах у містах, міжрайонних, об’єднаних та спеціалізованих державних податкових інспекціях.

На сьогодні в зазначених регіонах утворюються комісії з проведення реорганізації, які проводитимуть комплексний аналіз діяльності відповідного органу податкової служби та визначатимуть подальші заходи з проведення реформування.

peredplata