В Маріуполі бійцями Нацгвардії розгромлено банду сепаратистів

В Маріуполі бійцями Нацгвардії розгромлено банду сепаратистівВійськоввослужбовці Нацональної гвардії минулої ночі у Маріуполі розгромили банду з 300 осіб. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці 17 квітня повідомив міністр внутршніх справ Арсен Аваков.

\”Вночі, у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділи МВС провели операцію з локалізації банди нападників , які налічують близько 300 осіб. По тривозі були підняті всі підрозділи міліції МВС Маріуполя. Спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії – після короткого бою , нападаюча банда була розсіяна , в основному локалізована і роззброєна\”, – заявив міністр.

Він також додав, що бій стався після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами і коктейлями Молотова і відкрили вогонь по постовим. Після того гвардійці відкрили вогонь у відповідь. Військова частина в Маріуполі посилена спецпідрозділом та вертольотами.

\”З огляду на настільки агресивний напад на військову частину, угруповання МВС підкріплено спецназомом \”Омега\” . Перекинуті вертольоти. На даний момент СБУ разом з міліцією документують факти\”, – повідомив Арсен Аваков.

Також він повідомляє, що в цей час операція по ліквідації залишків банди сепаратистів триває. А на вулицях міста працюють патрулі міліції.

\”Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед нападників бойовиків – 3 убитих , 13 поранених , 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв\’язку та телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників\”, – підкреслив глава МВС в своєму повідомленні.

Джерело

peredplata