Білогорка краде ідеї у Чинуша

Білогорка краде ідеї у Чинуша Депутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш ще минулого року висловився за те, аби на Буковині відбулося повне перезавантаження влади. Свою позицію ще тоді він пояснив тим, що Чернівці довгий період не мали голови, а депутати перетворилися у тушки і не могли ефективно впливати на життєдіяльність міста. В обласній раді Папієв і партія регіонів пригнобила всіх депутатів. І вони стушкувалися. За таких умов на Буковині виникали конфлікти. А студентські повстання тут розбурхали громаду.

Після перемоги революції гідності на Майдані повне перезавантаження влади набуло особливого звучання. Тим паче, що ВР ухвалила рішення провести вибори мера 25 травня. Без дострокових виборів депутатів новообраний мер буде неефективним. А ганебна втеча з ПР всіх її членів вимагала негайних виборів і в обласній раді.

Депутат Чинуш ще багато разів повторював і наполягав на тому. Тим паче, що в останні дні позицію підтримали ударівці.

Коли партія \”Рідне місто\” не змогла вплинути на процеси, які відбувалися і отримала гарбуза від УДАРу, вона прагне притулитися хоча б до будь-якого політичного дійства. Тим паче, що рідномістянців та їхню тушку Бешлея ганебно прогнали від виборчих штабів Петра Порошенка.

Аби повністю не зболотитися у цій політичній багнюці, представник \”Рідного міста\” Андрій Білогорка почав піаритися на ідеї депутата Чинуша.

Він зібрав прес-конференцію на сходах мерії Чернівців і розповів про те, що Чинуш говорив ще у 2013 році. Під кінець прес-конференції Білогорка, пійманий на крадіжці ідей і брехні (він говорив, що партія \”Рідне місто\” не є партією, а тільки громадською ініціативою), ганебно ретирувався. Цим скористався депутат Каспрук, який розставив всі крапки над \”і\”. Він звинуватив Білогорку у піарі, брехні та популізмі.

Отже, не вмієш придумати щось путнє своє – не кради в інших. Бо то ганьба.

Петро Кобевко

peredplata