Ярош: \”Правий сектор\” поповнить військові підрозділи

Лідер \”Правого сектора\” Дмитро Ярош запевняє, що партія зробить усе від неї залежне, щоб зупинити зовнішню агресію і довести революцію до логічного завершення.

\”Після втечі Януковича, що ознаменувала собою початок нової стаді Національної революції, було прийняте рішення про перетворення «Правого сектора» на політичну партію, котра при співдії з іншими націоналістичними структурами буде продовжувати боротьбу за створення української національної держави відповідно до вимог нової політичної реальності. Відповідно, нині «Правий сектор» діє у рамках чинного законодавства як політична партія, і саме цим визначається характер його участі у протидії російським агресорам та їхній агентурі\”, – йдеться у роз\’ясненні Яроша, розміщеному на сторінці у ВК.

\”Як політична партія, ми не можемо мати власних військових підрозділів. Але ми володіємо достатнім людським ресурсом, котрий буде корисним у захисті суверенітету та територіальної цілісності України. Так, зокрема, ми задіяли власне членство до формування батальйонів територіальної оборони «Дніпро», «Донбас» та «Слобожанщина». Представники «Правого сектора» будуть поповнювати і інші військові підрозділи, діяльність яких буде спрямована на захист незалежності нашої Вітчизни. Також ми будемо надавати будь-яку іншу посильну допомогу у боротьбі з окупантами\”, – розповів лідер \”Правого сектора\”.

\”Національна революція в Україні має продовжуватися. Нині вона зіткнулася з зовнішньою агресією. Однак ми зробимо все від нас залежне, щоб зупинити цю агресію і довести Національну революцію до її логічного завершення, а саме здобуття Української Самостійної Соборної Держави\”, – заявив Ярош.
День

peredplata