Аваков: Слов\’янськ узятий у вузьке кільце, триває бій з професійними найманцями

Аваков: Слов'янськ узятий у вузьке кільце, триває бій з професійними найманцямиОперація проходить силами підрозділів МВС, Нацгвардії, ВС. На поточний момент взяті під контроль 9 блокпостів терористів в межах міста Слов\’янська.

Місто взято у щільне кільце, повідомив на своїй сторінці в Facebook Арсен Аваков.

\”Проти українських спецпідрозділів терористи відкрили вогонь із застосуванням важкого озброєння. У тому числі гранатометів і пзрк. Є загиблий льотчик і поранені. Йде справжній бій з професійними найманцями. Терористи не гребують вести вогонь, ховаючись за мирними жителями Слов\’янська, з житлових багатоквартирних будинків – знають про наказ підрозділам АТО не відкривати у відповідь вогонь з загрозою житлових об\’єктів\”, – повідомив Аваков

За його словами, операція триває за планом.

\”Прошу жителів Слов\’янська і Крамоторска не виходити на вулиці і бути обережними біля вікон. Ми, разом з міністром оборони командувачем Нацгвардії тут. ЖД повідомлення у зоні АТО буде перекрито в найближчий час. Рух по дорогах в районі Слов\’янська обмежений до мінімуму. Прошу всіх на час АТ утриматися від поїздок\”, – підкреслив він.

Також Аваков повторив вимоги до терористів в Слов\’янську: звільнити заручників, скласти зброю і звільнити адміністративні будівлі, відновити нормальне функціонування міської інфраструктури.

peredplata