«Росія хоче спровокувати ядерну війну» – українські лікарі

«Росія хоче спровокувати ядерну війну» - українські лікарі«Всеукраїнське Лікарське Товариство, як єдина загальнолікарська організація в Україні, гнівно засуджує спроби загарбання нашої країни військами іноземного агресора».
Про це йдеться в звернення цієї організації, підписаним головою правління Товариства Станіславом Нечаївим.

«Чужий чобіт брутально топче нашу землю, а гаранти нашого ядерного роззброєння не дуже поспішають нам на допомогу. Особлива цинічність полягає у тому, що одним із цих «гарантів» і є сам окупант. Українські лікарі закликають усю медичну спільноту світу висловити свій протест щодо зазіхання на територіальну цілісність та суверенітет нашої Батьківщини з боку віроломного східного сусіди. Новоспечений диктатор посягнув на світовий порядок, диктуючи загальновизнаній, у тім числі і самою ж Росією, незалежній державі конституційний лад, що є прерогативою лише українського народу і нікого більше», – наголошується в звернені.
«Як ніхто інший, саме лікарі розуміють цінність людського життя, бо щодня рятують своїх пацієнтів. Наш спільний з усім цивілізованим людством обов’язок – врятувати Росію від її вікових імперських хвороб, щоб не гинули її юнаки на наших полях за нездорові примарні амбіції мутантної двоголової птиці. Адже Русь це не Московія-Росія, а стара середньовічна назва України, Київської держави. Сучасній Росії треба нарешті полюбити своїх фіно-угорських предків, залишивши у спокої слов’янські народи, які лише здійснювали на неї цивілізаційні впливи, які, на жаль, не спричинилися до окультурення її хижої суті.
Усі думаючі люди переконані, що людство Третю світову війну не переживе. Безвідповідальна Росія з ядерною зброєю просто небезпечна для народів світу, тому кожен, хто їй допомагає зміцнити свою владу над сусідніми народами, – об’єктивно ворог усього людства, навіть якщо він цього не розуміє. Завдання лікарів – пояснити це своїм пацієнтам та іншим людям, аби зберегти людство на планеті, бо після застосування росіянами ядерної зброї залишаться на землі, як твердять науковці, лише щурі та павуки», – підсумовує Станіслав Нечаїв.

УІС

peredplata