Тимошенко на Буковині закинула Порошенку зв\’язки з олігархами, а Фірташа назвала \”серцем корупції\” Януковича

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко закликала виборців, щоб вони не дали політикам можливість зрадити ідеали Революції гідності.

Про це кандидат у президенти заявила у вівторок на Соборній площі у Чернівцях, пише molbuk.ua.

Зі сцени Тимошенко закликала буковинців не зрадити революції та не голосувати за олігархів. Наближеною особою до олігархату вона вважає свого основного конкурента в перзидентських перегонах, який також сам є олігархом.

Зокрема, вона сказала:

\”Якщо в 2004 році люди, повіривши, що все буде добре, пішли додому і залишили досягнення революції в руках тих, хто прийшов до влади, то сьогодні я прошу вас: не робіть так\”.

\”Так, політики пішли і зайняли свої посади, але ви не йдіть і не залишайте політиків сам-на-сам. Я прошу вас: будьте поряд, тримайте руку на пульсі. Не давайте, щоб вже нова революція була зраджена або відкладена в сторону. Не допустіть реваншу. Тільки ваша присутність, ваш контроль і ваша протидія всьому, що є проти революції – тільки це є запорукою того, що все не буде, як завжди\”, – додала Тимошенко.

Разом з тим, кандидат заявила, що її опонент на президентських виборах Петро Порошенко напряму пов’язаний із олігархічними кланами, а олігарха Дмитра Фірташа назвала \”серцем корупції\” Януковича.

Джерело: molbuk.ua та БукІнфо

peredplata