Звернення секретаря Чернівецької міської ради до виборців

Звернення секретаря Чернівецької міської ради до виборцівШановні чернівчани!

25 травня – важлива віха в історії України. Ми маємо обрати Президента, з яким наша країна розпочне нову сторінку своєї біографії.

Віримо, що цей вибір буде правильним, збереже єдність України і дасть усім нам шанс жити в незалежній, сильній і успішній державі.

Так судилося, що 25 травня разом з долею України ми будемо вирішувати і долю Чернівців – обирати легітимного керівника міста – міського голову.

Чернівчани виборювали це право, тому добре знають ціну свого голосу і розуміють, що не мають права залишитися байдужими, помилитися.

Від імені міської ради закликаю усіх проявити громадянську свідомість, обов’язково прийти на виборчі дільниці та взяти участь у голосуванні.

Закликаю членів виборчих комісій, спостерігачів, кандидатів та їх представників суворо дотримуватися виборчого законодавства, шанувати чернівецьку толерантність та демократичні традиції.

Переконаний, що вибір чернівчан буде, як завжди, зваженим, мудрим, відповідальним – громада отримає гідного міського голову, який чесно і порядно служитиме Чернівцям і чернівчанам.

Пам’ятаймо, що погану владу обирають добрі люди, які не ходять на вибори! Тому прийдемо на дільниці і проголосуємо, бо нам потрібна порядна, професійна, демократична влада! Влада, яку ми обираємо і якій довіряємо країну, місто, наше майбутнє !

З повагою,
Секретар міської ради Ярослав Кушнірик

peredplata