Ляшко знайшов чергову дачу Януковичів на Донеччині і виклав в інтернет відеоекскурсію звідти

Ляшко знайшов чергову дачу Януковичів на Донеччині і виклав в інтернет відеоекскурсію звідтиМаєток належить синові екс-президента Олександрові.

Учора народний депутат Олег Ляшко, який нині разом зі своїм батальйоном \”Україна\” бореться з терористами на Сході України, побував на екскурсії в маєтку, що належить Олександрові Януковичу, сину екс-президента України.

Дача розташована на березі Азовського моря в селі Урзуф Першотравневого району на Донеччині. На території маєтку є кілька елітних будинків, сауни, басейни, соляна кімната. Ляшко говорить, що колись на тому місці був санаторій для дітей, а родина Януковичів усе \”прихватизувала\” та ще й забрала собі величезний пляж.

Ляшко написав у Facebook, що в маєтку \”розкіш не така, як у \”Межигір\’ї\”, але менше з тим. У той час, коли мільйони українських дітей моря роками не бачать, держиморди загарбали гектари на узбережжі. Природа тут – неймовірна: кипариси, туї, ялівець… Дуже нагадує Крим. Висока насиченість морського повітря озоном, бромом і йодом створюють комфортні умови для відпочинку і оздоровлення в Урзуфі. Тож я ініціюю у Верховній Раді передачу дачі Януковича і сусідньої з ним дачі Радченка (екс-начальник акцизного управління Мінздоху) не просто у державну власність, а конкретно – дитячій лікарні \”Охматдит\” для реабілітації важкохворих дітей. Батальйон \”Україна\” і спецпідрозділ \”Азов\” тільки підтримали мою ініціативу\”.

Сьогодні з побратимами побували на дачі Януковича в селі Урзуф на Донеччині на березі Азовського моря. Розкіш не така, як у Межигір\’ї, але менше з тим. У той час, коли мільйони українських дітей моря роками не бачать, держиморди загарбали гектари на узбережжі.
Природа тут – неймовірна: кипариси, туї, можевельник… Дуже нагадує Крим.
Висока насиченість морського повітря озоном, бромом і йодом створюють комфортні умови для відпочинку і оздоровлення в Урзуфі. Тож я ініціюю у Верховній Раді передачу дачі Януковича і сусідньої з ним дачі Радченка (екс-начальник акцизного управління Мінздоху) не просто у державну власність, а конкретно – дитячій лікарні \”Охматдит\” для реабілітації важкохворих дітей. Батальйон \”Україна\” і спецпідрозділ \”Азов\” тільки підтримали мою ініціативу

peredplata