Вчора на Буковині горів \”Форд\”

Протягом останніх з діб на території Чернівецької області сталося 9 пожеж. Повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Так, 21 червня у селі Їжівці Сторожинецького району в житловому будинку місцевого мешканця виникла пожежа. Загорання виникло на горищі будівлі. Оскільки стіни та перекриття будівлі були дерев’яними, вогонь швидко поширювався по всій будівлі. Через це існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовану господарську будівлю.

Пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні команди смт. Красноїльськ та села Чудей, а також сільська пожежна команда села Їжівці були направлені на місце події. Бійці ДСНС локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу було локалізовано. Загальна площа пожежі склала 56 кв.м.. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку, господарські речі та майно. Рятувальники зберегли від знищення житловий будинок та господарську будівлю.

22 червня у селі Коровія Глибоцького району горів легковий автомобіль «Ford». Загорання виникло в салоні легковика. За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. Полум’ям знищено вікна автомобіля, обшивку салону. На пожежі вогнеборці врятували від знищення легковий автомобіль.

Всього за останні 3 доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 9 пожеж, під час яких зберегли від знищення 8 будівель та 1 легковий автомобіль. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

peredplata