Невістку Каддафі з Криму після оргій чоловік викинув з 12-го поверху

Невістку Каддафі з Криму після оргій чоловік викинув з 12-го поверхуУ загиблого лівійського лідера Муаммара аль Каддафі знайшлася українська невістка. Жінка на ім‘я Надія Каддафі називає себе дружиною улюбленого сина тирана Сейфа аль-Іслама.

У маєтку Каддафі Надя, яка народилася у Коктебелі, за її словами, довелося бачити оргії, акти онанізму, а тоді чоловік викинув її з 12-го поверху. Українка пролежала у комі 47 днів, а потім зникла.

Інтерв‘ю із жінкою, що називає себе дружиною Каддафі, опублікував \”Московский комсомолец\”.

Як розповіла Надя, вже у 14 років вона зрозуміла, що не можу жити у цій кримській глушині. Вийти заміж і потрапити в Москву стало для неї головною мрією. У 16 років Надю відвіз до Москви наречений. Правда, весілля зірвалося, бо дівчина застукала бойфренда з іншою. Після цього Надя попрямувала на заробітки – танцювати стриптиз у клубі.

Втім, коло жердини вона побувала лише раз. Один із постійних клієнтів закладу на ім‘я Алік – \”досить відома особа в Москві\” – викупив її у власне користування на півроку.

\”Він знімав мені квартиру, оплачував всі мої витрати, купував шмотки і щодня видавав по 500 доларів… У результаті мені вдалося накопичити пристойну суму на \”однушку\” в центрі міста. Через чотири місяці Алік зник\”, – згадує Надя.
В улюбленого сина Каддафі знайшлася дружина-українка. Фото з сайту neogaf.com

За час спілкування з Аліком Надія обросла впливовими знайомими. Вони ж і прилаштували її піар-директором до кафе Аркадія Новікова. Там вона познайомилася зі своїм першим чоловіком – відомим світським персонажем.

У Наді з її новим покровителем-бізнесменом було 30 років різниці у віці. Але вони оформили шлюб. Заради першого чоловіка дівчина навіть прийняла іудаїзм.

А зі своїм другим чоловіком, Сейфом, Надя познайомилися 1-го липня 2005-го року. Відбулося це на презентації у бутіку, що торгує коштовними годинниками.

\”Каддафі прилетів до Москви на весілля Собчак і Шустеровіча, яке, як відомо, не відбулося. А заодно Сейф хотів потусуватися. Ми перекинулися парою слів, і я написала йому номер свого мобільного. Ви не повірите, я навіть не знала, що ця людина носить прізвище Каддафі. Для мене він ще довго залишався просто Сейфом\”, – згадує Надія.

Незабаром законний чоловік подарував Наді путівку на Ібіцу. Але замість цього вона зідзвонилася із Сейфом, і той покликав її до себе у Відень. Тож, замість Ібіци Надія вилетіла до Австрії.

Втім, про те, хто насправді Сейф, Надя остаточно переконалася лише за півроку, коли той запропонував їй поїздку до Лівії для знайомства з батьком. На борту приватного літака всі падали Сейфу в ноги і були готові цілувати його черевики.

Після посадки літака у столиці Лівії Тріполі Надю підхопили під руки двійко чоловіків, накинули на неї паранджу і посадили в машину.
Каддафі прилетів до Москви на весілля Собчак і Шустеровіча, яке так і не відбулося. Сейф хотів потусуватися, а знайшов Надю. Фото Reuters

\”Накидку я зняла вже в будинку, стіни якого були обвішані сімейними портретами родини Каддафі. Маєток глави держави розміщено на під\’їзді до аеропорту. Це огороджена територія, усіяна десятком садиб, в яких проживали Муаммар Каддафі і його нащадки\”, – розповідає жінка.

\”На кожній ділянці – екзотичні тварини. Це сімейна заморочка Каддафі. Наприклад, навколо нашого будинку бігали тигри. У молодшого брата Сейфа Сааді жили леви. У самого глави сімейства водилися змії, павуки, павичі, в акваріумі він розводив піраній, а в басейні плавав крокодил. Кажуть, своїм друзям Муаммар частенько пропонував попірнати в компанії з алігатором\”, – продовжує вона.

За словами Надії, у маєтку, куди Сейф її поселив, її постійно оточували \”так звана свита, дармоїди\” – друзі її майбутнього чоловіка.

\”Крім того що ці хлопці пили, їли, купували собі жінок за рахунок мого чоловіка, так вони ще 24 години на добу перебували в нашому будинку. Причому без сорому розгулювали по кімнатах в одних трусах і займалися коханням зі своїми дівчатами у моїй спальні\”, – скаржиться Надя.

За її словами, сперечатися з цим було марно. Сейф відразу попередив: друзі для нього – святе. А Надя ж старалася – заради весілля з сином арабського шейха їй навіть довелося відновити цноту.

\”Для початку, щоб не розчаровувати батьків Сейфа, мені довелося злітати до Парижа і відновити цноту. Пізніше лікар у присутності рідної тітки Сейфа підтвердив мою невинність\”, – розповідає Надія, яка слідом за іудаїзмом перейшла в мусульманство.
Щоб не розчаровувати батьків Каддафі, Надя відновила цноту. На фото з сайту \”Московский комсомолец\”: Муаммар Каддафі з дружиною Сафією та синами Сейфом аль-Арабом, також відомим як Аруба, Хамісом та Моатассемом, Лівія, 18 березня 1992

До речі, за словами Наді, Сейф навіть зробив собі татуювання у формі хреста в паху. Таким чином він, за її словами, намагається принизити християнство.

Весілля Надії та Сейфа гуляли п\’ять днів і суворо за мусульманськими традиціями.

\”Перші два дні вважаються чоловічими. Тож за столом з жінок були присутні тільки я і моя свекруха. Подальші три дні гуляла вся рідня Каддафі. Випивали? Звичайно. Незважаючи на \”сухий закон\”, у Лівії п\’ють всі\”, – пояснює Надія.

\”Батько Сейфа не виходив до народу. Він сидів за лаштунками. А свої привітання заздалегідь записав на плівку. Що він нам бажав? Та нічого особливого. Здоров\’я і побільше дітей…\”, – каже жінка.

Особисте знайомство президента Лівії з невісткою відбулося пізніше, у пустелі. А щойно Надя з Сейфом оформили стосунки, \”не залишилося і сліду від інтелігентного, правильного хлопчика \”при краватці\”.

\”Сейф не те що не приховував від мене своїх коханок, він постійно приводив їх до хати. Спершу я закочувала скандали, ридала, а потім зрозуміла, що неможливо нічого змінити. І я змирилася. Тільки вимагала чоловіка частіше перевірятися у лікарів\”, – розповідає Надія.

\”Сейф з друзями не гребували груповими оргіями, причому всю цю справу знімали на камеру. Деколи доходило до абсурду. Так, два роки тому Сейф проспонсорував конкурс краси на Україні. Я займалася відбором дівчат. Частина тих красунь перестрибнула з подіуму просто у ліжко мого чоловіка\”, – запевняє Надя.
Сейф з друзями влаштовували групові оргії, а якось Каддафі-син проспонсорував конкурс краси в Україні. Фото з сайту tclehner.wordpress.com

За словами співрозмовниці, батько Сейфа теж не гребував послугами дівчат з Росії. На відміну від сина, глава держави віддавав перевагу фактурним \”силіконовим\” блондинкам.

\”Одного разу ми міцно посварилися з чоловіком, і я поїхала в Крим до мами. У цей час в Лівії розпочався священний для мусульман місяць Рамадан. Сейф буквально обривав мій телефон. Кричав, що не може без мене. Хоча я чудово розуміла, що йому просто необхідний був секс! Адже в цей час йому заборонялося не лише пити і гуляти, але і приводити в дім чужих жінок. Батько б просто вбив сина за це\”, – згадує Надія.

Тоді ж люди Сейфа вкрали племінника Наді в Донецьку. Таким чином Сейф вирішив її налякати. На щастя, потім хлопчика повернули. А за якийсь час Надія все-таки повернулася до Лівії.

\”Своїх кишенькових грошей я не мала. Хоча часом Сейф витрачав гроші так безглуздо! Наприклад, пропонував купити мені \”Bentley\” для поїздок по Лівії! Я не могла пройтися по магазинах. Якщо мені потрібна була вода чи туалетний папір, робила замовлення водієві\”, – сміється Надія.

Як визнає Надя, при цьому по дому вона практично нічого не робила. Хіба що друзі Сейфа іноді просили її приготувати фірмовий борщ. Прислузі ж, як наголосила Надя, Сейф платив мізер. Хоча служникам, зокрема, доводилося спускати за Каддафі у сортирі.

\”Мене ж Сейф змушував робити йому масаж ніг. Іноді – по чотири години! Особливо йому була приємна ця процедура під час інтерв\’ю, в присутності журналістів\”, – скаржиться українка.

Сейф Каддафі змушував дружину-українку робити йому масаж ніг по чотири години і в присутності журналістів. Фото Reuters з сайту Time

За словами Надії, єдиний подарунок чоловіка, який вона зберігає донині, – золоті сережки з діамантами вартістю у півтора мільйона доларів.

А на черговий день народження Надії креативний Сейф замовив святкову вечерю у компанії двадцяти українських дівчат, яких він викупив на кілька днів. Думав, що дружині буде приємно поспілкуватися з землячками.

Сімейне життя молодих тріщало по швах. Та за мусульманськими законами Надія не могла подати на розлучення. А будь-який конфлікт Сейф гасив силою.

\”Перша серйозна сварка з Сейфом сталася, коли я наскаржилася на його друга за те, що він розгулював переді мною абсолютно голим. Сейф не повірив, більше того – страшенно розлютився на мене. У якості покарання велів вивезти мене у пустелю. Тиждень я прожила у вагончику в компанії водія і верблюда..,\” – згадує жінка.

\”Коли повернулася, друзі чоловіка вже не соромилися займатися онанізмом у моїй присутності. Після цього я зібрала речі і, нікого не попередивши, втекла в Москву..,\” – зізнається Надя.

За кілька днів з Надією зв\’язався чоловік з посольства Лівії. Він запевняв, що жінці необхідно злітати до Відня і залагодити конфлікт з Каддафі. Надя, як вона каже, сподівалася, що Сейф вирішив покаятися, і все буде як раніше… – \”Дурепа була, полетіла…\”.

\”Ми розмовляли у ресторані, який Сейф викупив на весь вечір. Почали лаятися. А потім він мене вдарив. Двічі. Більше я нічого не пам\’ятаю. Прокинулася вже у лікарні. Переді мною сиділа моя мама і чоловік з посольства Лівії, який з першого дня перебував поруч – відганяв журналістів..,\” – згадує дружина сина Каддафі.

Як виявилося, Надія 47 днів провела у комі. Лікарі в один голос стверджували, що дівчина вижила дивом.
Син Каддафі викинув дружину з 12-го поверху. Вона 47 днів лежала у комі. Фото Reuters з сайту The Guardian

\”Місцеві газети дізналися про те, що трапилося, але співробітники посольства переконали журналістів, що це я перебрала зайвого, залізла на дерево і впала, а Сейф став моїм шляхетним рятівником\”, – каже вона.

\”Справжню ж картину мені так і не вдалося відновити. Судячи з усього, коли я знепритомніла, Сейф просто викинув мене з вікна – я пролетіла 12 поверхів. Лікарі знайшли мене на вулиці\”, – стверджує Надя.

\”Гадали, я не виберуся, залишуся інвалідом – адже у мене відбувся зсув шийного хребця, діагностували перелом двох ніг, рук, мені робили трепанацію черепа. Коли я прокинулася, мама розповіла, що Сейф оплатив лікування, а потім полетів в пустелю. Місяць його ніхто не бачив..,\” – каже жінка.

Коли Надія почала аналізувати поведінку чоловіка, то зрозуміла, що він виглядав зовсім не адекватним.

\”Ми навіть не могли спати разом. В одну з перших наших ночей Сейф трохи не задушив мене. Вранці довго вибачався, а незабаром ситуація повторилася. Пам\’ятаю, якось він кинувся з ножем на свого найкращого друга. А в пориві люті пристрелив улюбленого тигра. У нього часто траплялися судоми. У дитинстві Сейфа поранили в голову. Це сталося під час замаху на його батька. Ймовірно, тому він страждає на епілепсію\”, – припускає Надія.

\”А психологічну травму він отримав, коли на його очах убили людину. Це сталося в Нігерії. Сейфу було всього 4 роки. Відтоді він не переносить вигляду крові\”, – додає вона.

А ще, за словами українки, \”цей дорослий сильний чоловік страшно боїться тарганів\”.

\”Мені доводилося спостерігати картину, коли під час сімейної вечері у кімнату забралася комаха. Сейф разом з братом влізли на стільці і почали кричати, як навіжені. Кумедно було дивитись, як їхня мати метала дорогезні туфлі від \”Chanel\” у того таргана\”, – згадує жінка.

До речі, за словами Надії, мати Сейфа Сафія була єдиною людиною в будинку Каддафі, яка її розуміла і щиро співчувала.
За словами Надії, мати Сейфа Сафія (на фото) була єдиною людиною в будинку Каддафі, яка її розуміла і співчувала. Фото з сайту \”Московский комсомолец\”

Прийшовши до тями, Надія покинула віденську лікарню і повернулася до Москви. Вона знову вийшла на роботу в один з модних клубів Москви. Проте стосунки з лівійським чоловіком розірвала не відразу.

\”Час від часу, коли в нього виникали проблеми, пов\’язані зі статевим життям, він мені телефонував. Ми розмовляли, але, щойно я заїкалася, що ціни на нафту впали, він у люті кидав слухавку\”, – намагається жартувати Надія.

\”Востаннє ми бачилися тут, у Москві, у грудні 2008-го року. Коли я прийшла до нього в готельний номер, з кімнати вибігли дві дівчини. Ми домовилися, що я буду присутня у Лівії на черговій родинній урочистості і прес-конференції. Звісно, стосунки можна розірвати. Але тепер ці питання я вирішила вирішувати спокійніше, інакше реально можна отримати по голові\”, – зізнається Надія.

При цьому жінка згадала про історію, коли на смерть було забито вагітну дівчину одного з братів Каддафі.

Як пише \”Московский Комсомолец\”, розмова з Надією Каддафі відбулася задовго до подій у Лівії. І, на жаль, зв\’язатися з жінкою пізніше не вдалося – вона просто зникла. У редакції залишився лише диктофонний запис з одкровеннями пані Каддафі.

Нагадаємо, у листопаді 2008-го року нині покійний лідер Лівійської Джамахирії Муаммар Каддафі відвідав Україну.

Джерело

peredplata