Ляшко: батальйони Шахтарськ та Дніпро штурмують передмістя Донецька

Ляшко: батальйони Шахтарськ та Дніпро штурмують передмістя ДонецькаСпеціальні батальйони «Шахтарськ» та «Дніпро» разом із іншими бойовими підрозділами Збройних Сил України розпочали штурм передмість Донецька, до якого відійшли основні сили сепаратистів.

Цю новину передає «Преса України».

«Спецбатальйон «Шахтарськ», створений і озброєний за моєї активної участі, рушив до бою. В цей момент бійці «Шахтарська», батальйону «Дніпро» і Збройних Сил України знаходяться у селі Піски і штурмують передмістя Донецька. Слава Україні! Смерть окупантам!», – повідомив на своїй сторінці у Facebook Ляшко.

Нагадаємо, що за оперативними даними групи «Інформаційне Опір» в зоні АТО зберігається напружена ситуація. Напередодні наступальні дії сил АТО дозволили витіснити терористів з декількох контрольованих ними районів. Тепер сепаратисти, за підтримки армії Російської федерації, намагаються контратакувати по всіх напрямках.

Тридцять сербських четників-найманців помічено мешканцями Алчевська у місцевому готелі. Наймовірніше, вони прибули на допомогу сепаратистам, котрі в останні дні серйозно здали позиції в Донбасі під тиском наступу українських військових підрозділів сил АТО.

В ніч з 23 на 24 липня було зафіксовано перекидання в Луганськ із території Росії трьох ракетних установок «Град», п\’яти вантажівок «Урал» і близько трьохсот бойовиків.

peredplata