Путін дав вказівку щодо ліквідації І.Бєзлєра, І.Стрєлкова та В.Болотова

Президент РФ В.Путін дав вказівку щодо ліквідації ватажків терористів Ігоря Бєзлєра, Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) та Валерія Болотова. Про це під час брифінгу повідомив радник міністра МВС Зорян Шкіряк, передає УНН.

\”Отримана нами інформація говорить про те, що президент РФ В.Путін дав вказівку своїм спецслужбам щодо ліквідації ватажків терористичних угрупувань. Зокрема ліквідації І.Бєзлєра, відомого як \”Бєс\”, І.Гіркіна (Стрєлкова) та В.Болотова, голову \”ЛНР\”.

Справа в тому, що всі ці люди є безпосередніми учасниками та співорганізаторами злочинів проти людства, зокрема і теракту в небі над Торезом. Оскільки є докази того, що цей злочин скоювався бойовиками, котрі керувалися безпосередньо російськими спеціалістами ПВО, В.Путін усвідомив, що для нього це загроза. Тобто вони є свідками його співучасті у міжнародному теракті. Тому з огляду на це він дав вказівку ліквідувати цих бандитів.

Ці заходи можуть бути здійснені кількома шляхами, зокрема спеціалістами ГРУ чи ФСБ а також кимось із близького оточення самих цих ватажків\”, – сказав він.

Як повідомлялося, раніше З.Шкіряк зазначав, що В.Путін готовий до \”відстрілу\” деяких ватажків російських терористичних банд, що орудують в Донецькій і Луганській областях України.

Також З.Шкіряк зазначав, що В.Путін заборонив пускати до Росії ватажків терористів із Донбасу, а серед бойовиків почалися серйозні протистояння.

peredplata