На Вижниччині провели в останню путь керівника Городенківського осередку \”Правого сектору\”, який загинув у зоні АТО

На Вижниччині провели в останню путь керівника Городенківського осередку "Правого сектору", який загинув у зоні АТОСьогодні в селі Іспас Вижницького району поховали місцевого уродженця Юрія Дутчака, який загинув під Волновахою Донецької області минулого тижня. Молодий чоловік віз в зону АТО гуманітарну допомогу.

\”Під Волновахою терористи із засідки розстріляли два мікроавтобуси з прикарпатськими активістами, які доставляли гуманітарну допомогу бійцям в зону АТО.

Керівник Городенківського осередку \”Правого сектору\” Юрій Дутчак загинув на місці, ще один активіст з Городенки поранений.
Про це повідомив керівник Івано-Франківської обласної організації \”Правий сектор\” Василь Абрамів.

Василь розповів, що близько 12-ї години ночі прикарпатські активісти на двох бусах з Косівського та Городенківського районів, які поверталися із зони АТО на Прикарпаття після доставки гуманітарної допомоги місцевим бійцям, потрапили в засідку терористів під Волновахою Донецької області. Городенківський бус повністю знищений, у косівському нарахували 22 дірки від куль.

Внаслідок обстрілу загинув керівник Городенківського районного осередку \”Правого сектору\” Юрій Дутчак, ще один активіст з Городенки зазнав поранення. Його уже прооперовано в Дніпропетровській лікарні, він іде на поправку.

Тіло Юрія Дутчака перевезли до Дніпропетровська, щоб отримати довідку про смерть та дозвіл на перевезення, пише сайт frankivchany.if.ua\”.

Юрій Дутчак народився в Іспасі 1984 року. Останнім часом проживав у Городенці, де у нього залишилися дружина і дитина.

Джерело: МБ

peredplata