В Нью-Йорку пройшов міжнародний марш проти путінської агресії

В Нью-Йорку пройшов міжнародний марш проти путінської агресіїЖителі Нью-Йорка вийшли на марш проти війни в Україні, проти путінської агресії

«Нас зібралося близько 400 осіб в самому центрі Нью Йорка і ми пішли до Російському посольству де власне і влаштували мітинг. Єдина Україна – це те, чого нам зараз так не вистачає, в той час, коли ми боремося з тероризмом. Ми маємо можливість показати всьому світу, що Україна – єдина і сильна держава! Правда на нашому боці! І ми переможемо!», – зазначила безпосередня учасниця заходу луганчанка, модель і актриса Тетяна Родіна.

Організатори акції в Нью-Йорку: Razom, Ukraine Abroad, UCCA.

Нагадаємо, за ініціативою Руслани 16 серпня по всьому світу українці об\’єднуються, щоб пройти маршем до російських дипломатичних установ, закликаючи весь світ підтримати Україну і визнати факт того, що російські терористи вже давно воюють на території України, заявити, що Україні не потрібні миротворчі війська за участі росіян , так звана «гуманітарна допомога». Українці всього світу хочуть миру. Нью-Йорк долучився до Києва, Торонто, Вашингтону, Філадельфії, Чикаго, Детройту та іншим містам світу, щоб пройти Маршем Єдності.

В Нью-Йорку пройшов міжнародний марш проти путінської агресії
В Нью-Йорку пройшов міжнародний марш проти путінської агресії

peredplata