Війська Росії таки зайшли в Україну

Війська Росії таки зайшли в УкраїнуВторгнення російських окупантів відбулося. Поки що локальне і його легко можна відбити. За інформацією з Донецького прикордонного загону, сьогодні вранці до 50 одиниць бронетехніки перетнуло кордон з РФ в районі Новоазовська.

Також проводився обстріл нашої території. Частина техніки ( до 40 одиниць) посунула в район Маріуполя, частина рушила в бік Кутейникове – Амвросіївка – Іловайськ. На щастя, жодних жахливих боїв у районі Маріуполя станом на останні півгодини не було. Судячи з усього, був вогневий контакт з развідгрупою. Один поранений. Всі істерики з цього приводу є недоречними. Жодних епічних боїв там не відбувається (у мене прямий зв\’язок з командуванням сектора і 7 поранених в місцевій лікарні, які вже ходять і все бачать)

Мною, як командиром батальйону, розташованого у районі можливого блокування на північ угруповання, прийнято рішення сформувати мобільні групи винищувачів танків озброєних сучасними ПТКР і зенітками на мобільних платформах. Дані групи вже висуваються на комунікації. Спалимо всіх кого побачимо.

По Маріуполю. Судячи з кількості глядачів військовослужбовців, що перебували на концерті Квартал 95 в Маріуполі, якого ми, на жаль, не могли відвідати внаслідок підготовки до штурму Іловайська, захищати місто є кому. Їх там було не менше тисячі. Крім того, неподалік дислокується батальйон Азов, командування якого також ухвалить всі необхідні рішення і здатне захистити місто. У разі необхідності посилимо ПТУРами. Щойно говорив з командувачем Нацгвардією, їм висуваються додаткові резерви. Сил більш ніж достатньо. Усі агресори знайдуть собі могилу на нашій землі. Це для них велика честь, з чим я їх і вітаю. Слава Україні!

Семен Семенченко

P.S все буде добре

peredplata